Fontos információkKedves Érdeklődők és Tanulóink!


2020. május 20. napjától mindenkit várunk szeretettel!

Kérlek benneteket, hogy az ügyfélszolgálatra való belépés előtt vegyétek fel a maszkot. Kézfertőtlenítőt elhelyezünk az asztalon, kérjük használd azt is. Szeretnénk megkérni arra is, hogy - kivételesen - hozz magaddal egy tollat a papírok kitöltéséhez, aláírásához.


A forgalmi vezetésnél is kötelező a maszk és a gumikesztyű! Ennek hiányában az oktató megtagadja az óra leadását, de sajnos az óradíj benneteket fog terhelni. Csak akkor jelentkezzetek vezetni, ha elviselitek ilyen hosszú ideig a maszk használatát. A forgalmi vizsgák is e szerint fognak lezajlani, amíg vissza nem vonják a zárt területen lévők korlátozásait.

Köszönjük megértéseteket!

                              ________________________________________


Nagy örömhír érte azokat, akik már forgalomból vizsgáztak vagy a közeljövőben fognak, és nem teljesítették a Közúti elsősegélynyújtási ismeretek vizsgát. A Vírusveszély miatt most nem is kell! A Kormány - visszavonásig - elrendelte, hogy a vezetői engedélynek NEM feltétele a Magyar Vöröskereszt által kiadott kártya, ezért azt, a sikeres forgalmi vizsga után automatikusan kiadja az Okmányiroda.


                              ________________________________________

"B" kategóriás jogosítványodhoz 25.000 Ft állami támogatást vehetsz igénybe, ha még nem töltötted be a 20. évedet.

2020. július elsejétől azok az anyukák is igényelhetik, akik CSED-en, GYED-en, vagy GYES-en vannak. Semmi különös nem kell hozzá, csak július elseje utáni sikeres KRESZ vizsga.

A támogatás igénylése írásbeli kérelemre indul. Az igénylést a KRESZ-vizsgát követő egy éven belül lehet benyújtani a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságánál elektronikus űrlapon vagy formanyomtatványon. Az eljárás költségmentes, és 30 napot vesz igénybe. Iskolánk "IGAZOLÁS"-t állít ki a Magyar Államkincstár felé a sikeres KRESZ vizsgád időpontjáról és a befizetett tan-és vizsgadíjadról.

Az alábbi linken letölthetitek az igénylés nyomtatványát:

https://nyugdijbiztositas.tcs.allamkincstar.gov.hu/m/2018/KRESZ/KRESZ-tanfolyam-s-vizsga-djhoz-nyjtott-tmogats-irnti-krelem.pdf


VSM elmélet:

B kategória: 66,07%

VSM gyakorlat:

B kategória: 68,83%

ÁKÓ:

B kategória: 146,98 % =  42,6  (átlag óraszám / fő)

KK:

B kategória: ~ 287, 800 Ft (átlag tandíj + vizsgadíjak/ fő)