Tanulóink írták"Kedves Pati Autóiskola! Szeretném megköszönni a sok segítséget és támogatást, amit Radványi Attilától kaptam. Nála jobb oktatót nem is kívánhattam volna. Végtelen türelemmel és hozzáértéssel adta át a tudását, így mindig nagy-nagy örömmel mentem a vezetés órákra. Az órák mindig jó hangulatba teltek, nagyon jókat beszélgettünk és megértette velem mit jelent a defenzív vezetés. Kívánom, hogy mindenkinek Hozzám hasonló szerencséje legyen, és olyan oktatók kapjon, mint Attila. Garantáltan szereti fogja a vezetést. Köszönöm Attila, hogy végig tartottad bennem a lelked, még a kudarcok után is! :)"
Téglási Laura (2022-07-26)
Válasz: Kedves Laura! Nagyon szépen köszönjük Attila nevében is!

"Kedves Pati Autósiskola! Már a szerződéskötéskor pozitív tapasztalatom volt az iskolával, az átjelentkezés kapcsán nagyon kedves volt az ügyintéző hölgy és mindenről részletesen tájékoztatott. Szeretném megköszönni ifj. Oláh Gábornak, hogy segített elsajátítani a volán mögött ülők gondolkodásmódját . Nem csak szabályokat kell betartani, de következetesen is szükséges gondolkodni vezetés közben. Ezekben mind tud segíteni Gábor. Szuper oktató, türelmes, empatikus, jól magyaráz. Voltam már másik iskolánál, más oktatóknál, de a Patinál tényleg kivételesen jó szakemberekkel találkoztam. A jogosítvány megszerzését követően Keresztesi Sándornál vettem még plusz órákat, akivel szintén nagyon jó volt együtt dolgozni. Sándor nagyon kedves, tapasztalt oktató. Jól döntöttem, hogy vettem még plusz órákat és minden friss jogsisnak javaslom, hogy vegyen még plusz órákat Sándornál, mert hasznos tanácsokkal, vezetés technikával segíti az újdonsült sofőröket a balesetmentes közlekedéshez. A Patinál minden a megfelelő módon történt és nem kellett egy alkalommal sem gyomorgörccsel mennem az oktatásra. További sok sikert kívánok a munkájukhoz. Pápai Enikő"
Pápai Enikő (2021-09-07)
Válasz: Kedves Enikő! Nagyon köszönjük dicsérő szavait! Oktatóinkat értesítjük az értékeléséről:) Az iskolánk nevében örömteli és balesetmentes vezetést kívánunk az élete végéig!

"Kedves PatiSuli! Szeretném megköszönni Radványi Attilának a türelmét, rugalmasságát, és fantasztikus humorát amivel mindig sikerült jó hangulatot varázsolnia az oktatás közben, így akármennyire is feszült voltam sikerült megnyugtatnia. Voltak mélypontjaim az órák során, de mindig azzal biztatott, hogy nem baj fejben álljon össze, hisz a végére össze fog állni. Így is lett :) Nagyon jó oktató, bárkinek szívesen ajánlanám."Indulhatunk?" - Kérdezte minden alkalommal, mikor kezdődött az aktuális oktatás, meggyőződve arról hogy fejben itt vagyok és minden rendben. Szerettem vele utazni, felejthetetlen beszélgetések és zenehallgatások voltak a legjobbak, így még jobb volt a tanulás. Nagyon köszönöm neki, és a sulinak, hogy hozzá járultak a sikeres vizsgámhoz. #breakuptext"
Tibai Heni (2021-07-03)
Válasz: Kedves Heni! Nagyon szépen köszönjük, átadjuk Attilának az üzenetét! Vigyázzon magára az utakon!

"Tisztelt Pati Autósiskola! Szeretném megköszönni Radványi Attilának a türelmét, rugalmasságát, és kitartó munkáját melynek eredményeként tegnap sikeres forgalmi vizsgát tettem. Voltak mélypontjaim az órák során, de mindig azzal biztatott, hogy nem baj ha most nem megy, innen csak feljebb van, az a lényeg, hogy a végére össze fog állni. Így is lett :) Nagyon jó oktató, bárkinek szívesen ajánlanám az iskolával együtt."
Morosics Ilka (2021-02-19)
Válasz: Kedves Ilka! Nagyon köszönjük kedves szavait! Attilának feltétlenül átadjuk üzenetét. Vigyázzon magára az utakon, mi is vigyázunk Önre! :)

"Tisztelt Pati Autósiskola! Keresztesi Sándornál vettem gyakorló órákat és maximális az elégedettségem! Nagyon türelmes, kedves és nagyon jól magyaráz! Minden kérdésemre válaszolt, megbeszéltük, elmagyarázta! Hálás vagyok neki a sok segítségért, mert 10 éve tettem le a jogsit, és általa megszerettem a vezetést! Köszönöm,hogy ilyen jó emberekkel dolgoznak együtt!"
Rigó Mónika (2020-10-12)
Válasz: Kedves Mónika! Ezúton is szeretném megköszönni szavait és örülünk, hogy kellemes élményekkel vág neki az ország útjainak!

"Tisztelt Pati Autósiskola! Augusztusban sikeres vizsgát tettem az Önök iskolájában. Szeretném kiemelni Kapás Sándor oktatómat, aki szinte a nulláról vett át (hangsúlyozom 40ÓRA vezetés után, ) egy másik ott tanító kollégájától. Nehezen emésztettem meg a kidobott pénzt, de "Sanyi bácsinak" hála végül sikerült újult erővel folytatnom a tanulást. Nagyon jó tanár mindenkinek ajánlani tudom. :)))"
Laura (2020-09-15)
Válasz: Kedves "Laura"! :) Nagyon köszönjük észrevételét, véleményét, valamint gratulálunk a sikeres vizsgájához! Sajnáljuk, hogy az említett oktatóval nem jutottak "közös nevezőre", miután ő is következetes, alapos oktatónk, amit meg is tapasztalhatott már az elméleti tanfolyamunk akatt is. Azt meg különösen sajnáljuk, hogy úgy gondolja a 40 óra vezetésről, hogy kidobott pénz, mert - összeadva - a "Sanyi bácsinál" levezetett 20 órával együtt teljesen átlagos óraszámmal sikerült forgalmi vizsgát tennie. Bizonyára az is hátráltatta a tanulás folyamatában, hogy az első oktatónál történt vezetés közben, kb. 5 hónapot kihagyott a Karácsony, a COVID és egyéb okok miatt. Mindenesetre örülünk, hogy iskolán belül megoldódott a probléma és végül örömmel távozott tőlünk! Vigyázzon magára, találkozunk az utakon! :)

"Tisztelt Pati Autósiskola! Tegnap sikeres forgalmi vizsgát tettem, ezért szeretném megosztani tapasztalataimat. Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát, segítőkészek, kedvesek, minden flottul zajlott. Szeretném kiemelni a vezetés oktatómat Radványi Attilát. Bárcsak mindenkit ő oktathatna :D Olyan hozzáértéssel, tudással rendelkezik ami ritka kincs :) És nem csak szakmailag kimagasló, hanem emberileg is. Türelme végtelen, akár fog egy papírt, ceruzát és lerajzolja, hogy is kéne parkolni párhuzamosan. :) Egy végtelenül jó és értékes embert ismertem meg személyében. Hálás vagyok a sorsnak, hogy hozzá sikerült kerülnöm, aki teheti várjon rá, megéri :) Amit tőle tanultam sose feledem, mindent nagyon köszönök neki."
Vincze Gergely (2019-03-19)
Válasz: Nagyon örülünk, hogy pozitív élménnyel távozik iskolánkból, köszönjük véleményét!

"Kedves Pati Autósiskola! Csatlakozom az előttem bejegyző Krisztiánhoz, aki pont előttem vizsgázott. :) Én is elsőre sikeres vizsgát tettem, Kapás Sanyinál tanultam én is! El sem tudom mondani, mennyire szerencsésnek érzem magam, hogy őt "fogtam ki"! Figyelmes, nagyszerűen magyaráz, kiváló oktató és ember is! Bár örülök, hogy meglett a jogosítványom, hiányozni fognak a közös vezetések! :) Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeretne megtanulni magabiztosan és figyelmesen vezetni!"
Zámbó Boglárka (2018-09-28)
Válasz: Kedves Boglárka! Számunkra mindig öröm, ha a tanulóink nagyszerűen érzik magukat az órákon, miközben nehéz "feladatokat" kell megtanulniuk a forgalmi vizsgáig. Köszönjük szépen dicséretét!

"Tisztelt Pati Autósiskola! Ide is megírom a véleményemet ahogyan a facebook profiljukra is. Minden elismerésem az önöké, hálás köszönet Kapás Sándor (Sanyi) oktatásáért, minden egyes vezetési órám nagyon jól telt el mellette, kedves vicces és emberségből is jeles, tegnap raktam elsőre sikeres forgalmi vizsgát Sanyi kiváló oktatásának köszönhetően, ilyen kiváló iskolát és oktatót keresve se találhattam volna. :)"
László Krisztián (2018-09-28)
Válasz: Kedves Krisztián! Gratulálunk a sikeres vizsgájához! Köszönjük, hogy megírta pozitív véleményét, és igazán örülünk, hogy jól érezte magát nálunk. Kapás Sanyinak feltétlenül átadjuk üzenetét!

"Kedves PatiSuli! Egy hónappal a forgalmi vizsgám után szeretném megosztani a személyes tapasztalataimat, megköszönni és kiemelni Radványi Attila munkáját, türelmét, mind szakmailag, mind emberileg! "Indulhatunk?" - Kérdezte minden alkalommal, mikor kezdődött az aktuális oktatás, meggyőződve arról hogy felkészültem e. Attól a pillanattól kezdve minden figyelme a vezetésemre összpontosult! Higgadt jelenléte és remek humora mellett azonnal biztonságban éreztem magam, így minden bátortalanságom ellenére birtokba vettem a zuglói utakat. Az órái egymásra épültek, igazán jó hangulatúak, és eredményesek voltak, mindig új élményekkel jöttem el a Mogyoródi útról. A hibáimra felhívta a figyelmemet, és hagyta, hogy azokból egy életre tanuljak! Következetes, és szigorú, mindamellett olyannyira türelmes, hogy nem volt rest lerajzolni nekem az adott forgalmi szituációt, ha azt máshogy nem értettem. Mindent összevetve kiemelkedő Oktatónak tartom, logikus kommunikációjának és nyitott személyiségének köszönhetően csak pozitív impulzusok értek. Az életem gazdagodott egy nagyszerű ember megismerésével, az általa átadott tudással és egy vezetői engedéllyel. És nem telik el úgy nap, mikor beülök az autóba, ne jutna eszembe: Bízz magadban és abban, amit tanultál! Indulhatunk? :wink: Tisztelettel : Pintér-Krajcsovics Merci"
Pintér-Krajcsovics Merci (2018-03-27)