Tanulóink írták"Nem indult egyszeruen a vezetes, mert feltem es bizonytalan voltam. Zsofi igy kezdett velem dolgozni es sosem csinalnam mashogy! Turelmes es megerto volt, ha nem ertettem valamit, mindig elmagyarazta, tamogatott, hogy ne adjam fel, de emellett oszinten es hatarozottan figyelmeztetett minden hibamra. Ha valami nem ment 99-szer, akkor szazadjara is meg kellett probalni es sikerult! Mindig jo volt a hangulat, a vegere nagyon elveztem autoban ulni, ezt Zsofinak koszonhetem :)"
Toth Fanni (2024-04-20)
Válasz: Kedves Fanni! Köszönjük szépen az értékelését és nagyon örülünk, hogy jó élményekkel sikerült jogosítványt szereznie. Zsófinak átadjuk az üzenetét!

"Szeretném megköszönni a segítséget és támogatást, az oktatómnak, Szűcs Zsófinak, nálad jobb oktatót nem is kívánhattam volna! :) Nagyon hálás vagyok a rengeteg türelmedért és bíztatásért, hogy élvezetessé tetted számomra a vezetést és persze a vezetés órákat is! Köszönöm hogy melletted tanulhattam meg nem csak vezetni az autót, hanem magabiztosan, és biztonságosan vezetni a forgalomban! Mindenkinek csak ajánlani tudom Zsófit!:)"
Beatrix Bognar (2023-12-13)
Válasz: Kedves Beatrix! Köszönjük szépen a dícséretet, átadjuk Zsófinak a kedves szavait!

"Mindenkinek más az útja. Az enyém a jogosítvány megszerzéséhez (a "B kategóriás vezetői engedély" megszerzéséhez) az átlaghoz képest talán rögösebb volt. Nem léptem rá korán - vártam a kezdéssel úgy 20 évet - és talán a rettegés szó fejezi ki a legjobban, hogyan éreztem magam az elején. A kezdeti pánik után lassan komfortossá vált a helyzet, de ehhez sok-sok órát kellett vezetnünk oktatómmal, Pozsár Viktorral. Mentünk sötét, esőtől fénylő, őszi utakon, mentünk a tél egyetlen napján, amikor hó esett, mentünk a tavasszal előmerészkedő biciklisek mellett, és a tikkasztó nyári hőségben is. Az elmúlt évben a 2x2 óra vezetés a heti rutin részévé vált, melynek során kisebb-nagyobb hullámhegyek és völgyek követték egymást. A mélypontokból sokszor az oktatóm rángatott ki. Írhatnék arról, hogy mennyire felkészült volt, milyen hasznos tanácsokkal látott el - próbáltam ezeket bevésni és nem elfelejteni - de mindez nem lett volna elég, ha nem hisz bennem akkor is, amikor én magamban nem annyira. Tanár volt és tréner, néha kicsit pszichológus. A közös munka eredménye pedig egy szigorú vizsgabiztos lakonikus 'ön megfelelt' minősítése lett, és az áhított kis rózsaszín kártya. Úgy tűnik, az út ezzel a végéhez ért, de persze igazán csak most kezdődik. Ha elszántátok magatokat az első lépésre, gyertek ebbe az iskolába, hogy biztos alapokkal mehessetek ki majd a valódi utakra."
S Adél (2023-07-12)
Válasz: Kedves Adél! Nagy öröm tölt el minket, hogy ilyen pozitív élményekkel kezd neki "új" életének. Oktatójának átadjuk véleményét és a saját köszönetünket is! Vigyázzon magára az utakon!

"Kedves Pati Autósiskola! Immáron a sikeres forgalmi vizsgám után bizton állíthatom, hogy a legjobb döntés volt, hogy a Ti autósiskolátokban csináltam végig a jogosítványszerzés procedúráját. Gyors, preciz ügyintézés, kedves ügyintéző kollégák várták minden problémám, kérdésem. Az e-learning rendszer tökéletesen megefelelt és működött, elsőre meg is lett a KRESZ. A gyakorlati oktatóm, Pozsár Viktor tanácsait, taktikáit és okításait szerintem soha nem fogom elfelejteni, már az órák alatt és a forgalmi vizsgán is hasznosítottam belőlük jópárat, ezt utólag is nagyon szépen köszönöm neki! Nagyon sokat hozzátett ahhoz, hogy ne csak vezetni szeressek, de deffenzíven, ésszel, biztonságosan szeressek vezetni. Profizmus a legmagasabb szinteken. :) Mindent köszönök Nektek, és azoknak, akik még a folyamatban vannak: Hajrá, menni fog! A hullámvölgyek aljáról csak felfelé van út! Bízzatok magatokban, a legjobbak terelgetnek Benneteket! ;)"
Kovács Regő Kevin (2023-04-19)
Válasz: Kedves Kevin! Őszintén örülünk, hogy pozitív élmenyekkel távozik autósiskolánkból, és köszönjük, hogy ezt megosztotta velünk és az oktatójával! :)

"Kedves Pati Autósiskola! Nagyon szerencsésnek érzem magam, amiért egy ismerősöm ajánlására oktatót váltottam, és a Patinál, Kovács Szabinánál tanulhattam meg vezetni. A korábbi oktatómnál szerzett negatív élmények után felüdülés volt egy végtelenül empatikus, türelmes és szakmailag is profi oktatóval tanulni, aki mellett egyből nem is tűnt bonyolultnak a vezetés, emellett nem mellesleg nagyon jófej is volt, mindig jókat beszélgettünk és imádtam vezetni járni vele. Elég messziről jártam Kispestre az órákra, de így mindig azt éreztem, hogy maximálisan megérte. Továbbá az autósiskola ügyintézői is mindig nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, biztos vagyok benne, hogy hasonló cipőben járó ismerősöknek jó szívvel fogom ajánlani őket is. Nagyon köszönöm tényleg!"
Tündi (2023-03-30)
Válasz: Kedves Tündi! Mi is köszönjük a véleményét, Szabinának nagyon jól fognak esni a dícsérő szavai! Ő valóban rendkívül kedves személyiség! Vigyázzon magára az utakon!

"Kedves Pati Autóiskola! Szeretném megköszönni a sok segítséget és támogatást, amit Radványi Attilától kaptam. Nála jobb oktatót nem is kívánhattam volna. Végtelen türelemmel és hozzáértéssel adta át a tudását, így mindig nagy-nagy örömmel mentem a vezetés órákra. Az órák mindig jó hangulatba teltek, nagyon jókat beszélgettünk és megértette velem mit jelent a defenzív vezetés. Kívánom, hogy mindenkinek Hozzám hasonló szerencséje legyen, és olyan oktatók kapjon, mint Attila. Garantáltan szereti fogja a vezetést. Köszönöm Attila, hogy végig tartottad bennem a lelked, még a kudarcok után is! :)"
Téglási Laura (2022-07-26)
Válasz: Kedves Laura! Nagyon szépen köszönjük Attila nevében is!

"Kedves Pati Autósiskola! Már a szerződéskötéskor pozitív tapasztalatom volt az iskolával, az átjelentkezés kapcsán nagyon kedves volt az ügyintéző hölgy és mindenről részletesen tájékoztatott. Szeretném megköszönni ifj. Oláh Gábornak, hogy segített elsajátítani a volán mögött ülők gondolkodásmódját . Nem csak szabályokat kell betartani, de következetesen is szükséges gondolkodni vezetés közben. Ezekben mind tud segíteni Gábor. Szuper oktató, türelmes, empatikus, jól magyaráz. Voltam már másik iskolánál, más oktatóknál, de a Patinál tényleg kivételesen jó szakemberekkel találkoztam. A jogosítvány megszerzését követően Keresztesi Sándornál vettem még plusz órákat, akivel szintén nagyon jó volt együtt dolgozni. Sándor nagyon kedves, tapasztalt oktató. Jól döntöttem, hogy vettem még plusz órákat és minden friss jogsisnak javaslom, hogy vegyen még plusz órákat Sándornál, mert hasznos tanácsokkal, vezetés technikával segíti az újdonsült sofőröket a balesetmentes közlekedéshez. A Patinál minden a megfelelő módon történt és nem kellett egy alkalommal sem gyomorgörccsel mennem az oktatásra. További sok sikert kívánok a munkájukhoz. Pápai Enikő"
Pápai Enikő (2021-09-07)
Válasz: Kedves Enikő! Nagyon köszönjük dicsérő szavait! Oktatóinkat értesítjük az értékeléséről:) Az iskolánk nevében örömteli és balesetmentes vezetést kívánunk az élete végéig!

"Kedves PatiSuli! Szeretném megköszönni Radványi Attilának a türelmét, rugalmasságát, és fantasztikus humorát amivel mindig sikerült jó hangulatot varázsolnia az oktatás közben, így akármennyire is feszült voltam sikerült megnyugtatnia. Voltak mélypontjaim az órák során, de mindig azzal biztatott, hogy nem baj fejben álljon össze, hisz a végére össze fog állni. Így is lett :) Nagyon jó oktató, bárkinek szívesen ajánlanám."Indulhatunk?" - Kérdezte minden alkalommal, mikor kezdődött az aktuális oktatás, meggyőződve arról hogy fejben itt vagyok és minden rendben. Szerettem vele utazni, felejthetetlen beszélgetések és zenehallgatások voltak a legjobbak, így még jobb volt a tanulás. Nagyon köszönöm neki, és a sulinak, hogy hozzá járultak a sikeres vizsgámhoz. #breakuptext"
Tibai Heni (2021-07-03)
Válasz: Kedves Heni! Nagyon szépen köszönjük, átadjuk Attilának az üzenetét! Vigyázzon magára az utakon!

"Tisztelt Pati Autósiskola! Szeretném megköszönni Radványi Attilának a türelmét, rugalmasságát, és kitartó munkáját melynek eredményeként tegnap sikeres forgalmi vizsgát tettem. Voltak mélypontjaim az órák során, de mindig azzal biztatott, hogy nem baj ha most nem megy, innen csak feljebb van, az a lényeg, hogy a végére össze fog állni. Így is lett :) Nagyon jó oktató, bárkinek szívesen ajánlanám az iskolával együtt."
Morosics Ilka (2021-02-19)
Válasz: Kedves Ilka! Nagyon köszönjük kedves szavait! Attilának feltétlenül átadjuk üzenetét. Vigyázzon magára az utakon, mi is vigyázunk Önre! :)

"Tisztelt Pati Autósiskola! Keresztesi Sándornál vettem gyakorló órákat és maximális az elégedettségem! Nagyon türelmes, kedves és nagyon jól magyaráz! Minden kérdésemre válaszolt, megbeszéltük, elmagyarázta! Hálás vagyok neki a sok segítségért, mert 10 éve tettem le a jogsit, és általa megszerettem a vezetést! Köszönöm,hogy ilyen jó emberekkel dolgoznak együtt!"
Rigó Mónika (2020-10-12)
Válasz: Kedves Mónika! Ezúton is szeretném megköszönni szavait és örülünk, hogy kellemes élményekkel vág neki az ország útjainak!